Перейти до основного вмісту

Пробні кваліфікаційні роботи з професії Кухар IV розряду

Яйця фаршировані 
Котлета "Лісова пісня" 

Голубці з м'ясом і рисом 

Риба в тісті смажена з соусом майонез 
Роли
Перець фаршированный м'ясом і рисом
Груші в сиропі
Десерт з гарбуза з соусом з журавлини
.         Качка по-селянські 




Шептицька Анастасія 

                        Сафронов Євген 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День кондитера

Вітаю всіх причетних зі святом солодощів та краси, із Днем  кондитера ! Бажаю ніжних, як бісквіт, мрій, і смачних, як вершковий крем, миттєвостей життя! Хай ваші кондитерські шедеври всім припадають до смаку і щоб завжди було багато креативних ідей та можливостей для їхнього втілення! Вислови відомих людей: «Кондитер – це художник, я кий малює смаком і текстурою» Жан-Філіп Морей, французький кондитер **** «Якщо ви щасливі – зїжте торт, щоб це відсвяткувати. Якщо ви засмучені – зїжте торт, щоб себе потішити. І завжди беріть другий шматок» Ернест Хемінгуей **** «Життя без тортів – це як день без сонця» Джулія Чайлд, американська кулінарна легенда **** «Кондитерство – це не просто солодке. Це поезія, яку можна скуштувати» П’єр Ерме, всесвітньо відомий французький кондитер **** «Я не просто створюю десерти. Я створюю моменти щастя» Домінік Ансель, американський кондитер, творець кронатса **** «Кондитер – це чарівник, що перетворює просте в незабутнє» ...

Майстер-клас "Приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення виробів з нього""

 У рамках місячника методичної роботи було проведено майстер-клас з приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення пряників у вигляді ляльок-панянок, мотанок. https://drive.google.com/file/d/1NAglwbFqRTxxv1z7Venl5veDVrI1AABv/view?usp=drivesdk