Перейти до основного вмісту

День кондитера

Вітаю всіх причетних зі святом солодощів та краси, із Днем кондитера! Бажаю ніжних, як бісквіт, мрій, і смачних, як вершковий крем, миттєвостей життя! Хай ваші кондитерські шедеври всім припадають до смаку і щоб завжди було багато креативних ідей та можливостей для їхнього втілення!

Вислови відомих людей:

«Кондитер – це художник, я кий малює смаком і текстурою»

Жан-Філіп Морей, французький кондитер

****

«Якщо ви щасливі – зїжте торт, щоб це відсвяткувати. Якщо ви засмучені – зїжте торт, щоб себе потішити. І завжди беріть другий шматок»

Ернест Хемінгуей

****

«Життя без тортів – це як день без сонця»

Джулія Чайлд, американська кулінарна легенда

****

«Кондитерство – це не просто солодке. Це поезія, яку можна скуштувати»

П’єр Ерме, всесвітньо відомий французький кондитер

****

«Я не просто створюю десерти. Я створюю моменти щастя»

Домінік Ансель, американський кондитер, творець кронатса

****

«Кондитер – це чарівник, що перетворює просте в незабутнє»

Невідомий автор

 
 






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Майстер-клас "Приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення виробів з нього""

 У рамках місячника методичної роботи було проведено майстер-клас з приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення пряників у вигляді ляльок-панянок, мотанок. https://drive.google.com/file/d/1NAglwbFqRTxxv1z7Venl5veDVrI1AABv/view?usp=drivesdk

Пробні кваліфікаційні роботи з професії Кухар IV розряду

Яйця фаршировані  Котлета "Лісова пісня"  Голубці з м'ясом і рисом  Риба в тісті смажена з соусом майонез  Роли Перець фаршированный м'ясом і рисом Груші в сиропі Десерт з гарбуза з соусом з журавлини .         Качка по-селянські  Шептицька Анастасія                          Сафронов Євген