Перейти до основного вмісту

Оголошення

     Вже більше року ми живемо у карантинних обмеженнях та вже навіть звикли до них. Все частіше ми забуваємо одягнути маску, не дотримуємося дистанції та не бережемо себе. Надіємося, що хвороба нас не зачепить і впевнено почуваємо себе у громадських місцях без засобів захисту. Та хвороба не відступає.

     З 21.03 2021 року через стрімке поширення захворюваності на COVID-19 Київська обласна державна адміністрація посилює карантинні обмеження у Київській області. Тому наш заклад освіти з 22.03 по 09.03.2022 р переходить на дистанційну форму навчання.    
       Нам залишається бути уважними та ретельно дотримуватися усіх правил: маски, дезінфекція, дистанція – це основа, яка дозволить уникнути хвороби.
Бережіть себе, своїх рідних та близьких! Будьте здорові! Та памятайте, що дистанційне навчання це не канікули)))











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День кондитера

Вітаю всіх причетних зі святом солодощів та краси, із Днем  кондитера ! Бажаю ніжних, як бісквіт, мрій, і смачних, як вершковий крем, миттєвостей життя! Хай ваші кондитерські шедеври всім припадають до смаку і щоб завжди було багато креативних ідей та можливостей для їхнього втілення! Вислови відомих людей: «Кондитер – це художник, я кий малює смаком і текстурою» Жан-Філіп Морей, французький кондитер **** «Якщо ви щасливі – зїжте торт, щоб це відсвяткувати. Якщо ви засмучені – зїжте торт, щоб себе потішити. І завжди беріть другий шматок» Ернест Хемінгуей **** «Життя без тортів – це як день без сонця» Джулія Чайлд, американська кулінарна легенда **** «Кондитерство – це не просто солодке. Це поезія, яку можна скуштувати» П’єр Ерме, всесвітньо відомий французький кондитер **** «Я не просто створюю десерти. Я створюю моменти щастя» Домінік Ансель, американський кондитер, творець кронатса **** «Кондитер – це чарівник, що перетворює просте в незабутнє» ...

Майстер-клас "Приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення виробів з нього""

 У рамках місячника методичної роботи було проведено майстер-клас з приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення пряників у вигляді ляльок-панянок, мотанок. https://drive.google.com/file/d/1NAglwbFqRTxxv1z7Venl5veDVrI1AABv/view?usp=drivesdk

Пробні кваліфікаційні роботи з професії Кухар IV розряду

Яйця фаршировані  Котлета "Лісова пісня"  Голубці з м'ясом і рисом  Риба в тісті смажена з соусом майонез  Роли Перець фаршированный м'ясом і рисом Груші в сиропі Десерт з гарбуза з соусом з журавлини .         Качка по-селянські  Шептицька Анастасія                          Сафронов Євген