Перейти до основного вмісту

Презентації з Організація виробництва

Професія Кондитер:

Приклади результатів навчання кондитера 3 розряду  https://docs.google.com/presentation/d/1j-NwPyHoXnoVG54zPX_ZgJ9sPsb7wbZE/edit?usp=sharing&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true

Організація робочого місця для приготування млинцевого тіста: https://docs.google.com/presentation/d/1Y7kS98tAf4XweVrpHZ7r_oKbkJtGGKeH/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true

Організація робочого місця для приготування вафельного тіста: https://docs.google.com/presentation/d/1p6QHjsS4wxSfiyTvDHdWlk_SvoaR2MD0/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true 

Організація робочого місця для приготування пісочного тіста: https://docs.google.com/presentation/d/1yC_oh84xILF2sTgWImpJdyvhPbCkcud0/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true

Організація робочого місця для приготування бісквітного тіста та виробів з нього https://docs.google.com/presentation/d/1-E9dkmoy-mNAMUL8d4L5uImPD39uL-0e/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true

Професія Кухар

Устаткування, інструмент, інвентар, посуд гарячого цеху: https://drive.google.com/file/d/1NKDGzICfpOaw70QXJd84dpNCh2fSeabn/view?usp=classroom_web&authuser=0&hl=ru

Організація роботи мясного цеху: https://drive.google.com/file/d/13lcOCPB73M64nx2izo9cwSzrBdWu9zfz/view?usp=classroom_web&authuser=0&hl=ru

Організація роботи холодного цеху: https://docs.google.com/presentation/d/1STdMIydVSCXq1sMFT2WA2N4caykcLfEc/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День кондитера

Вітаю всіх причетних зі святом солодощів та краси, із Днем  кондитера ! Бажаю ніжних, як бісквіт, мрій, і смачних, як вершковий крем, миттєвостей життя! Хай ваші кондитерські шедеври всім припадають до смаку і щоб завжди було багато креативних ідей та можливостей для їхнього втілення! Вислови відомих людей: «Кондитер – це художник, я кий малює смаком і текстурою» Жан-Філіп Морей, французький кондитер **** «Якщо ви щасливі – зїжте торт, щоб це відсвяткувати. Якщо ви засмучені – зїжте торт, щоб себе потішити. І завжди беріть другий шматок» Ернест Хемінгуей **** «Життя без тортів – це як день без сонця» Джулія Чайлд, американська кулінарна легенда **** «Кондитерство – це не просто солодке. Це поезія, яку можна скуштувати» П’єр Ерме, всесвітньо відомий французький кондитер **** «Я не просто створюю десерти. Я створюю моменти щастя» Домінік Ансель, американський кондитер, творець кронатса **** «Кондитер – це чарівник, що перетворює просте в незабутнє» ...

Майстер-клас "Приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення виробів з нього""

 У рамках місячника методичної роботи було проведено майстер-клас з приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення пряників у вигляді ляльок-панянок, мотанок. https://drive.google.com/file/d/1NAglwbFqRTxxv1z7Venl5veDVrI1AABv/view?usp=drivesdk

Пробні кваліфікаційні роботи з професії Кухар IV розряду

Яйця фаршировані  Котлета "Лісова пісня"  Голубці з м'ясом і рисом  Риба в тісті смажена з соусом майонез  Роли Перець фаршированный м'ясом і рисом Груші в сиропі Десерт з гарбуза з соусом з журавлини .         Качка по-селянські  Шептицька Анастасія                          Сафронов Євген