Професія Кондитер:
Приклади результатів навчання кондитера 3 розряду https://docs.google.com/presentation/d/1j-NwPyHoXnoVG54zPX_ZgJ9sPsb7wbZE/edit?usp=sharing&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=trueОрганізація робочого місця для приготування млинцевого тіста: https://docs.google.com/presentation/d/1Y7kS98tAf4XweVrpHZ7r_oKbkJtGGKeH/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true
Організація робочого місця для приготування вафельного тіста: https://docs.google.com/presentation/d/1p6QHjsS4wxSfiyTvDHdWlk_SvoaR2MD0/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true
Організація робочого місця для приготування пісочного тіста: https://docs.google.com/presentation/d/1yC_oh84xILF2sTgWImpJdyvhPbCkcud0/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true
Організація робочого місця для приготування бісквітного тіста та виробів з нього https://docs.google.com/presentation/d/1-E9dkmoy-mNAMUL8d4L5uImPD39uL-0e/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true
Професія Кухар
Устаткування, інструмент, інвентар, посуд гарячого цеху: https://drive.google.com/file/d/1NKDGzICfpOaw70QXJd84dpNCh2fSeabn/view?usp=classroom_web&authuser=0&hl=ru
Організація роботи мясного цеху: https://drive.google.com/file/d/13lcOCPB73M64nx2izo9cwSzrBdWu9zfz/view?usp=classroom_web&authuser=0&hl=ru
Організація роботи холодного цеху: https://docs.google.com/presentation/d/1STdMIydVSCXq1sMFT2WA2N4caykcLfEc/edit?usp=drive_link&ouid=104881817263465120829&rtpof=true&sd=true
Коментарі
Дописати коментар