Перейти до основного вмісту

Візитка


                                        Дата
 народження – 23.06.1982 р.
Педагогічний стаж 23 років
Освіта:
 - вища, закінчила у 2007 р. Переяслав-Хмельницький державний університет імені Григорія Сковороди
Спеціальність за дипломом: Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія
Кваліфікація: Вчитель біології, валеології та основ екології.
- середня-спеціальна, закінчила у 2001 р. Професійно технічне училище № 17 у м. Києві.
Спеціальність за дипломом Кухар; кондитер.
 Місце роботи, посада ДНЗ "Київське обласне ВПУ харчових технолгій і ресторанного сервісу", майстер в/н
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:
- курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання в Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти, 11.10.2019р.
- курси підвищення кваліфікації викладачів в Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти, 25.04.2020 р.
- курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання в Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти, 11.05.2024р.
- курси підвищення кваліфікації викладачів в Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти, 25.05.2025 р.

Портфоліо 2025 рік

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День кондитера

Вітаю всіх причетних зі святом солодощів та краси, із Днем  кондитера ! Бажаю ніжних, як бісквіт, мрій, і смачних, як вершковий крем, миттєвостей життя! Хай ваші кондитерські шедеври всім припадають до смаку і щоб завжди було багато креативних ідей та можливостей для їхнього втілення! Вислови відомих людей: «Кондитер – це художник, я кий малює смаком і текстурою» Жан-Філіп Морей, французький кондитер **** «Якщо ви щасливі – зїжте торт, щоб це відсвяткувати. Якщо ви засмучені – зїжте торт, щоб себе потішити. І завжди беріть другий шматок» Ернест Хемінгуей **** «Життя без тортів – це як день без сонця» Джулія Чайлд, американська кулінарна легенда **** «Кондитерство – це не просто солодке. Це поезія, яку можна скуштувати» П’єр Ерме, всесвітньо відомий французький кондитер **** «Я не просто створюю десерти. Я створюю моменти щастя» Домінік Ансель, американський кондитер, творець кронатса **** «Кондитер – це чарівник, що перетворює просте в незабутнє» ...

Майстер-клас "Приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення виробів з нього""

 У рамках місячника методичної роботи було проведено майстер-клас з приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення пряників у вигляді ляльок-панянок, мотанок. https://drive.google.com/file/d/1NAglwbFqRTxxv1z7Venl5veDVrI1AABv/view?usp=drivesdk

Пробні кваліфікаційні роботи з професії Кухар IV розряду

Яйця фаршировані  Котлета "Лісова пісня"  Голубці з м'ясом і рисом  Риба в тісті смажена з соусом майонез  Роли Перець фаршированный м'ясом і рисом Груші в сиропі Десерт з гарбуза з соусом з журавлини .         Качка по-селянські  Шептицька Анастасія                          Сафронов Євген