Перейти до основного вмісту

Проведення фрагменту уроку виробничого навчання в групі № 3 з професії Кухар ІV розряду

        31 березня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" майстром виробничого навчання Барташевич Інною був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою "Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї" в навчальній групі №3 за професією 5122 Кухар 4 розряду.

Метою уроку було навчитись самостійно готувати натуральну січену масу з риби та напівфабрикати з неї, дотримуючись правил ведення технологічного процесу; розвинути професійні навики самоаналізу та самоконтролю під час виконання необхідних прийомів та операцій.

На уроці майбутні кухарі практично закріпили теоретичні знання з приготування натуральної січеної маси з риби та навчилися готувати такі напівфабрикати як "Шніцель рибний натуральний", "Ковбаски рибні українські", "Січеники рибні українські", "Зрази "Хрещатик" та "Фрикадельки рибні".










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День кондитера

Вітаю всіх причетних зі святом солодощів та краси, із Днем  кондитера ! Бажаю ніжних, як бісквіт, мрій, і смачних, як вершковий крем, миттєвостей життя! Хай ваші кондитерські шедеври всім припадають до смаку і щоб завжди було багато креативних ідей та можливостей для їхнього втілення! Вислови відомих людей: «Кондитер – це художник, я кий малює смаком і текстурою» Жан-Філіп Морей, французький кондитер **** «Якщо ви щасливі – зїжте торт, щоб це відсвяткувати. Якщо ви засмучені – зїжте торт, щоб себе потішити. І завжди беріть другий шматок» Ернест Хемінгуей **** «Життя без тортів – це як день без сонця» Джулія Чайлд, американська кулінарна легенда **** «Кондитерство – це не просто солодке. Це поезія, яку можна скуштувати» П’єр Ерме, всесвітньо відомий французький кондитер **** «Я не просто створюю десерти. Я створюю моменти щастя» Домінік Ансель, американський кондитер, творець кронатса **** «Кондитер – це чарівник, що перетворює просте в незабутнє» ...

Майстер-клас "Приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення виробів з нього""

 У рамках місячника методичної роботи було проведено майстер-клас з приготування пряникового тіста заварним способом та виготовлення пряників у вигляді ляльок-панянок, мотанок. https://drive.google.com/file/d/1NAglwbFqRTxxv1z7Venl5veDVrI1AABv/view?usp=drivesdk

Пробні кваліфікаційні роботи з професії Кухар IV розряду

Яйця фаршировані  Котлета "Лісова пісня"  Голубці з м'ясом і рисом  Риба в тісті смажена з соусом майонез  Роли Перець фаршированный м'ясом і рисом Груші в сиропі Десерт з гарбуза з соусом з журавлини .         Качка по-селянські  Шептицька Анастасія                          Сафронов Євген